Old 744 Forum

Archived posts

PNF sounds

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Aug 2014
Posts: 10
Dear Aerowinx,

I do not hear any of the PNF sounds (neither warnings nor checklists) for some reason, and I can't see an obvious setting for getting them back. They played one day, gone the next. This goes for all the models.

All the other sounds seem to play as before, including the ATC controllers, etc.

I will be very grateful if you help me solve this problem, please.

Best wishes,

Michael
Moderator
Registered: May 2009
Posts: 5140
Hello Michael,

on Instructor > Preferences > Audio did you select the "Left" and "Right" checkboxes at "Pilot non-flying"?


Cheers,

|-|ardy
Member
Registered: Aug 2014
Posts: 10
Hi,

Yes, both boxes ticked, but no PNF sounds.

Michael
Moderator
Registered: May 2009
Posts: 5140
What file names and subfolder names are in your Aerowinx/Audio/Pilots subfolder?

Did you try installing the new pilot files and something went wrong?


|-|ardy
Member
Registered: Aug 2014
Posts: 10
Well, the PNF sounds are back now thanks, don't know how or why.

But for some reason, PS 10 now opens twice after clicking the icon, with one instance then sitting on top of the other. I can quit the top one to reveal the second underneath and proceed from there as normal, but it would be nice if there's a way to stop it opening up a second time, please, after clicking on the icon.

Thanks.

Michael
Moderator
Registered: May 2009
Posts: 5140
Do not click on this:
AerowinxNetStart.jar

Click on this:
AerowinxStart.jar


|-|ardy
Member
Registered: Aug 2014
Posts: 10
Yes, that worked, thanks.

Michael

Page: 1

Old 744 Forum is powered by UseBB 1 Forum Software