Old 744 Forum

Archived posts

Technical problem

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2009
Posts: 9
Hi,

I'm struggle with a problem. Since i'm using Windows 7 pro in combination with internet exporer 11 i'm not able to login to the forum anymore. i always get the message that is not posible to send and recieve cookies with my browser. I already tried some other browsers but always the same problem. I'm using my old setup now to contact the forum with this question. Does anyone have a solution for this problem?

Regards,
Freddy.
Member
Registered: Dec 2010
Posts: 97
Location: London, UK
If you need to enable cookies, try clicking on the following inside IE 11: Tools/Internet Options/Privacy/Sites. Then type in this site's web address (ie, aerowinx.com) and select that you wish to always allow cookies from this site.

I hope that will help you, though with so many different Internet Explorer / Windows combinations it might work slightly differently on your machine.

The alternative is to forget Microsoft altogether and get yourself a Mac. Much easier! :)
Member
Registered: May 2009
Posts: 414
Location: Mumbai, India
Freddy, I'm using the same setup, and no problems with this site.

Perhaps you could try http://support.microsoft.com/kb/317689

which suggests that your bookmark for this site could be corrupted.

Hope this helps.

Shiv
Member
Registered: Jun 2009
Posts: 275
Location: Potsdam, Germany
fredje wrote
I always get the message that is not posible to send and recieve cookies with my browser. I already tried some other browsers but always the same problem.


If you try to save a file in c:\programs (lets say a *.doc or so), does that work?

I had some trouble with Windows 7 when trying to write a
file where I am not the owner of the folder (hey, I'm admin!),
I have not figured out why it is that way. Basically what I had
to do is taking ownership of the folder and subfolders, which
is quite a few clicks away. So if the above test does not work,
it may have something to do with your user-privileges.
Not sure if that is the problem, though..
Member
Registered: May 2009
Posts: 9
Hi,

Thanks for tips but the problem still exists. I have to reinstal my old computer with Windows xp to post messages on te forum. Otherwise i recieve the message 'this feature is disabled because this board can not set or read cookies with your browser.
I searched and found de cookies map and deleted all the cookies so i could start with an empty map. I found 1 cookie in the map after truying to log in. The cookie go as follows: usebb_sid6vin0grk606i6m010m2rgvnj22aerowinx.com/9216133541811230376878288779729630376710*
So it seems i can recieve cookies from aerowinx but mayby it is not possible for aerowinx to read the cookie from my computer. Could it be a Norton 360 antivirus setup? Good suggestions are still very welcome. Within 4 days the antivirus on my old computer expires and probably closes the door to internet connections.

Thanks in advance,
Freddy.
Member
Registered: Jun 2009
Posts: 275
Location: Potsdam, Germany
Try disabling the antivirus. Maybe some security program tries
to run the browser in a sandbox, disabling any cookies?
Internet should still work without antivirus, no worries. Also,
try to run your browser with admin rights (right click on
the icon, "run as admin").

Perhaps a computer-related forum would be a better help! :)
Member
Registered: May 2009
Posts: 9
Thanks Frumpy but i already don that with no difference.

Freddy.

Page: 1

Old 744 Forum is powered by UseBB 1 Forum Software